♥Mr. Nuffnang♥

Wednesday, January 11, 2017

TAK PERNAH MIMPI NAK BERCUTI KE NEGARA EROPAH...


haaa, serius tau..kalau tengok gambar orang lain tu biasalah..rasa macam seronok je, rasa macam best plak jalan tempat cantik-cantik..tapi nak pergi tu memang takde lah..kalau orang lain dah confirm-confirm ade simpan impian tu kan..
.
sebelum ni memang tak pernah langsung negara Eropah ni masuk dalam travel wishlist..TAK PERNAH..sebab rasa macam tak mampu pun nak pergi & miera lebih ke Korea..kalau boleh memang nak pergi Korea je..lantaklah orang nak mengumpat ape pun kan..hahaha 😄
.
tapi sejak join Shaklee nih, terbukak sikit lah mata..kebanyakkan trip Shaklee tempat yang best-best..tak kisah lah Europe ke, Asia ke..semua best..
.
satu yang dah masuk dalam list ialah New Zealand, lepas tengok upline jalan NZ last few months..jadi mata ke anak cucu cicit bisnes die..gambar & tempat yang MNM pergi sangat-sangat cantik..sejak tu tanam impian & NZ dah masuk dalam travel wishlist..hihih, rupanya ada tempat yang lagi cantik dari Korea tapi mahallah dari Korea..of coz..😂
.
cuma kena usaha lebih sikit je kalau nak travel Europe and letak siap-siap dalam wishlist, maybe dua tiga tahun lagi boleh ke Europe plak ke kan..😉

.
jadi kena usaha betul-betul buat Shaklee nih, buat macam Shaklee ni kite punya company sendiri, kite punya produk sendiri..serius trip-trip yang Shaklee tawarkan sangat best, fully sponsor tau..hotel 5 star Shaklee bagi..
.
tapi..
.
tapi..
.
tapi Korea tetap dihati, ade few tempat kat Korea tak pergi lagi..ahaha 😍😘
.
.
* picture credit to Master Nana
.
#mierawishlist
#morningmotivation

No comments: