♥Mr. Nuffnang♥

Wednesday, January 11, 2017

25 TAHUN LEBIH MUDA...^_^

yeahhh, Promo Vivix datang lagi untuk permulaan tahun baru nih..😘
.
.
🍁 Vivix sangat sesuai untuk :-
✔️ penghidap SLE
✔️ Darah Tinggi
✔️ Cyst
✔️ pesakit Jantung
✔️ penghidap penyakit KENCING MANIS
✔️ stroke
✔️ Perokok tegar yg betul2 nak stop merokok
✔️ Anti-penuaan
.
🍁 Kenape VIVIX.?
.
✔️ melalui ujian klinikal oleh pihak ketiga
✔️ Ramuan2 Vivix memang 'mahal', susah didapati, semulajadi dari alam, bebas bahan kimia
✔️ Eksklusif hanya untuk Shaklee, tiada dua atau tiga yg mcm VIVIX ini. EKSKLUSIF!
✔️ menyokong kesihatan sistem imun, antioksidan bertindak melawan radikal bebas, menyokong kesihatan otak dan kognitif, menyokong kesihatan jantung dan kardiovaskular
.
yang lagi best VIVIX ni, ade tagline sendiri tau...
.
"25 TAHUN LEBIH MUDA" 😘
.
haaa, meh cepat order Vivix dengan kak miera mane yang nak nampak muda remaja tu..πŸ˜‰
.
.
Whatsapp je naa..πŸ‘‡πŸ‘‡
.
πŸ“² Amiera 011-2181 8263
.
.
#shakleeampang #januari2017promo #vivixpromo #sakitlutut #sakitjantung #sakitbuahpinggang #kanser #cyst #fibroid #berhentimerokok #kencingmanis #awetmuda #sakitsendi #LiveAmazing #ShakleeEffect

TAK PERNAH MIMPI NAK BERCUTI KE NEGARA EROPAH...


haaa, serius tau..kalau tengok gambar orang lain tu biasalah..rasa macam seronok je, rasa macam best plak jalan tempat cantik-cantik..tapi nak pergi tu memang takde lah..kalau orang lain dah confirm-confirm ade simpan impian tu kan..
.
sebelum ni memang tak pernah langsung negara Eropah ni masuk dalam travel wishlist..TAK PERNAH..sebab rasa macam tak mampu pun nak pergi & miera lebih ke Korea..kalau boleh memang nak pergi Korea je..lantaklah orang nak mengumpat ape pun kan..hahaha πŸ˜„
.
tapi sejak join Shaklee nih, terbukak sikit lah mata..kebanyakkan trip Shaklee tempat yang best-best..tak kisah lah Europe ke, Asia ke..semua best..
.
satu yang dah masuk dalam list ialah New Zealand, lepas tengok upline jalan NZ last few months..jadi mata ke anak cucu cicit bisnes die..gambar & tempat yang MNM pergi sangat-sangat cantik..sejak tu tanam impian & NZ dah masuk dalam travel wishlist..hihih, rupanya ada tempat yang lagi cantik dari Korea tapi mahallah dari Korea..of coz..πŸ˜‚
.
cuma kena usaha lebih sikit je kalau nak travel Europe and letak siap-siap dalam wishlist, maybe dua tiga tahun lagi boleh ke Europe plak ke kan..πŸ˜‰

.
jadi kena usaha betul-betul buat Shaklee nih, buat macam Shaklee ni kite punya company sendiri, kite punya produk sendiri..serius trip-trip yang Shaklee tawarkan sangat best, fully sponsor tau..hotel 5 star Shaklee bagi..
.
tapi..
.
tapi..
.
tapi Korea tetap dihati, ade few tempat kat Korea tak pergi lagi..ahaha 😍😘
.
.
* picture credit to Master Nana
.
#mierawishlist
#morningmotivation