♥Mr. Nuffnang♥

Friday, December 2, 2016

Running Man Challenge & Lee Kwang Soo Meet and Greet.. ^_^

Assalamualaikum..^_^

hye..
post ni untuk fangirl mood je naa...yang anti-anti p main jauh-jauh..hihih..

 26 November 2016 akhirnya hari final Running Man Challenge...ni pun kawan dapat tiket & die ajak pergi..maybe sebab dua hari kite teman die p ujibakat kat IOI City Mall tu kot.. :P

kalau ikutkan die tulis kat tiket tu 1 VIP tiket untuk Meet & Greet, so tak expect dapat jumpe si Girin..iouls pun jeles okay, sebab dah baca 1 tiket VIP je untuk jumpa Kwang Soo...T_T

sampai Paradigm Mall, member g tukar tiket dapat 2 wristband tapi dalam hati memang confirm sorang je dapat Meet & Greet..biler yang ade tiket dah masuk & duduk kat section ikut kaler wristband kat tempat yang 100 plus dah sediakan..masa ni pun still tak terfikir lagi sampai lah MC Zoey cakap yang ada wristband VIP (hijau) akan ada sesi Meet & Greet....omoooo, rasa nak lompat2 wehh..hahaha

sepanjang recording tak boleh record, sebab nanti 100plus akan siarkan kat ONE HD..tapi biler date tak bagitau plak, tunggu jelah kat tv naa..hihih..

seriuslah, memang lame giler dok menunggu game habis...dah lah lambat start, game pun lambat habis..kematu duduk lame2 tau...tapi macam Zoey cakap berbaloi duduk tunggu lama2 sebab dapat jumpa Kwang Soo...ohhhemmgeee...:)

kalau ikutkan Kwang Soo bukanlah bias dalam Running Man tapi disebabkan miera memang fanatic Running Man, giler tak nak pergi member dah offer..hehehe...TQ Wanie...muahh muahh..bias miera dalam RM, Kang Gary..dulu RM datang Malaysia, member ajak pergi pun tak nak pergi sebabnya Gary takde datang sekali..hahaha

tapi on 26 Nov. 2016 & since Gary pun dah keluar RM...kiter tukar bias lah plak, aci tak..hihih..manner, fan service, sweet je..that's why orang label die Asia Prince, hakak tak cakap orang cakap..:P

omoo, nan geunyang sarang-e ppajeossda..hahaha...
D-day..^_^
Lama sangat tunggu LKS nih, event pun lambat start..
 Kwanh Soo oppaaaaaa....^_^
omooo, lebaq senyum wehh...shaking die dok depan mata..ahaha
Sape kenal die angkat tangan..:) #TeamBerry
 
MC for the event, Zoey...she did a great job..die siap cakap tolong senyap, biar sampai KwangSoo habis cakap..lepas tu nak bising, nak jerit, jerit lah..hahaha
 
tak dapat jumpe Kang Gary jumpe Kwang Soo pun dah seronok..janji Running Man..hihihi

story kkeut..^_^


No comments: