♥Mr. Nuffnang♥

Wednesday, August 10, 2016

MY TOP 5 SHAKLEE SUPPLEMENT..!!!

Assalamualaikum..

kalau nak suruh pilih, mmg tak terpilih lah..sebabnye kalau boleh nak sume jd top 5..aci tak..?hihih..ni antara TOP 5 FAV SUPPLEMENT Miera..hihi

🌺 VITAMIN C + ALFALFA (SET BASIC KECANTIKKAN)
Ni my first Love back to 2014.. first time Miera kenal Shaklee, set ni yg Miera amek..then 2015 stop & 2016 Miera start balik & terus daftar ahli..

🌺 ALFALFA + LECITHIN (Agen Penghapus Lemak)
okay..yg dua ni Miera suke sgt2 sebab ape, biler makan byk pun wajib telan dua supplement ni utk uraikan lemak sebelum sempat singgah lame2 & buang lemak tu..after amek nih, i dpt ‪#‎ShakleeEffect‬ dgn inch lost..lemak hilang wehh..hihi

🌺 ESP
yg ni my fav, 아니 아니..i mean ‪#‎ShakleeLovers‬ fav..pd Miera fav sbb kalau amek ESP time pg, tak perlu sarapan dh..ESP pun dh kenyang..tak mengantuk, kurang mengantuk..Caffeine no more, kalau tak dulu pepagi dah hadap nescafe..

🌺 OSTEMATRIX
my last one, OsteMatrix..yg nih Miera baru consume sebulan tp yg bestnye OsteMatrix nih..bangun pagi dh tak sakit2 badan dah..let say malam sebelum lupe nak amek, bangun pg tu malasnye ya ampun..kalau boleh memang nak mc seminggu..

actually Miera consume lebih dr 5 supplement tp this TOP 5 antara yg memang Miera akan amek hari2..kalau tak amek, rase lain je..i dah jadi ‪#‎ShakleeLover‬ & ‪#‎ShakleeAddicted‬


meh share ape supplement fav awk2 kat kite..


Amiera | +60133126152
#ShakleeEffect
‪#‎ShakleeSpectacularStory‬
‪#‎myOwnShakleeStory‬
‪#‎myShakleeJourney‬