♥Mr. Nuffnang♥

Wednesday, August 10, 2016

MY TOP 5 SHAKLEE SUPPLEMENT..!!!

Assalamualaikum..

kalau nak suruh pilih, mmg tak terpilih lah..sebabnye kalau boleh nak sume jd top 5..aci tak..?hihih..ni antara TOP 5 FAV SUPPLEMENT Miera..hihi

๐ŸŒบ VITAMIN C + ALFALFA (SET BASIC KECANTIKKAN)
Ni my first Love back to 2014.. first time Miera kenal Shaklee, set ni yg Miera amek..then 2015 stop & 2016 Miera start balik & terus daftar ahli..

๐ŸŒบ ALFALFA + LECITHIN (Agen Penghapus Lemak)
okay..yg dua ni Miera suke sgt2 sebab ape, biler makan byk pun wajib telan dua supplement ni utk uraikan lemak sebelum sempat singgah lame2 & buang lemak tu..after amek nih, i dpt ‪#‎ShakleeEffect‬ dgn inch lost..lemak hilang wehh..hihi

๐ŸŒบ ESP
yg ni my fav, ์•„๋‹ˆ ์•„๋‹ˆ..i mean ‪#‎ShakleeLovers‬ fav..pd Miera fav sbb kalau amek ESP time pg, tak perlu sarapan dh..ESP pun dh kenyang..tak mengantuk, kurang mengantuk..Caffeine no more, kalau tak dulu pepagi dah hadap nescafe..

๐ŸŒบ OSTEMATRIX
my last one, OsteMatrix..yg nih Miera baru consume sebulan tp yg bestnye OsteMatrix nih..bangun pagi dh tak sakit2 badan dah..let say malam sebelum lupe nak amek, bangun pg tu malasnye ya ampun..kalau boleh memang nak mc seminggu..

actually Miera consume lebih dr 5 supplement tp this TOP 5 antara yg memang Miera akan amek hari2..kalau tak amek, rase lain je..i dah jadi ‪#‎ShakleeLover‬ & ‪#‎ShakleeAddicted‬


meh share ape supplement fav awk2 kat kite..


Amiera | +60133126152
#ShakleeEffect
‪#‎ShakleeSpectacularStory‬
‪#‎myOwnShakleeStory‬
‪#‎myShakleeJourney‬


Tuesday, August 2, 2016

Shaklee PROMO AUGUST..

Assalamualaikum..

August PROMO..๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

๐ŸŒบ BUY 6 FREE 1
๐ŸŒบ TWINPACK GET 5% DISC


 Ostematrix on the board.. Ape tu Ostematrix.?

Ostematrix lengkap dgn KALSIUM, MAGNESIUM & VITAMIN D utk membina tulang yg kuat & meminimumkan osteoporosis..yg muda2 sgt sesuai amek Ostematrix nih..

Ostematrix boleh diambil oleh ;-
✔️ kurang KALSIUM, means yg jarang minum susu..
✔️ Sakit sendi
✔️ Sakit2 pinggang
✔️ Lenguh2 badan
✔️ Sakit2 lutut
✔️ Stress
✔️ yg sering KEBAS KAKI & TANGAN

Jom dapatkan Ostematrix anda sekarang..utk free consultation, boleh pm/Whatsapp Miera..

Shaklee Trusted Distributor,
Amiera,
+60133126152.



‪#‎shakleetamanmaluri‬
‪#‎shakleeampang‬
‪#‎ostematrix‬ ‪#‎sakitsendi‬ ‪#‎sakittulang‬ ‪#‎sakitpinggang‬ ‪#‎stress‬ ‪#‎sakitlutut‬ ‪#‎lenguhbadan‬ ‪#‎kurangkalsium‬