♥Mr. Nuffnang♥

Tuesday, January 5, 2016

Autumn in Korea Nov. 2015 - Day 2 (2015/11/10)

Assalamualaikum..
안녕하세요..

on the 2nd day kat Korea, celik mata macam tak caya kat Korea..hihih..*lempang kang..kat sini pukul 6 pagi pun dah benderang, dah siap turun sarapan & check out..destinasi untuk hari ke2 pergi Mt. Seorak, kimchi making, hanbok & Yeoju Premium Outlet..

Del Pino Resort
sejuk hati sejuk mata..:)
cantik jugak view dari atas..
Del Pino map..




video
ahjumma ajar taekwando..huhu

Mt Seorak.

JPCrew..




video



video




Kimchi Making, Hanbok & Yeoju Premium Outlet


Ginseng farm..
Ginseng + susu..


Kimchi nih bukan dapat kat kiteorang pun, dieorang donate tapi tak ingat plak donate ke mana..huhu
adoiiaiii..


 Ginseng farm, kimchi making & hanbok in one place in Yeoju.. then gerak pergi Yeoju Premium Outlet..

kat Premium Outlet pun sekejap je, tak sampai dua jam rasanya...*balik Malaysia menyesal tak beli kasut kat sini, kat Malaysia bukan ada pun kasut tu..huhhh, nyampah..lepas Premium Outlet tu gerak pergi makan & check in hotel kat Value Hotel Worldwide satu malam jugak..




Toilet Seat and Electronic Bidet

Value Hotel Worldwide satu malam harga pun boleh tahan mahal..hohoh..tapi selesalah jugak tapi satu malam je, jenuh nak punggah keluar masuk baju dalam luggage..and 1st time jumpe electronic bidet kat Korea, syok giler semua main tekan je..hahaha..dah settle explore bilik, dah siap keluarkan OOTD untuk ecoknya..apa lagi, tidurrrr..:) ecok bangun awal nak sarapan..weeee

*Note : macam nak sambung entry untuk Day 3 tapi malas nak taip walaupun takda banyak benda yang aku bebel..seriously, no fun..kakaka :)