♥Mr. Nuffnang♥

Saturday, November 28, 2015

Star Libra Cruise (Pen-Phuket-Krabi) ~ Day 3

Assalamualaikum..

our Day 3 begin..:)

:)

Dua hari bangun awal sebab nak tengok sunrise punya pasal..heeee
perjalanan pertama, transfer dari cruise naik bot ke Krabi Island..
Happy us in Krabi..hoho :)
King Crab..nama tempat tak tau lah plak, bus berhenti sekejap je untuk amek gambar..:)



Lunch..:)
Dieorang bawak p makan kat kedai halal, so no worries..:)

paparazzi caught us..bhaha
singgah catfish farm...


Pantai cantik..:)
Terbaik..:)
Auntie ni memang terbaiklah, mula2 pergi kedai dia mahal so jalan dulu p kedai lain..at last, datang balik kat kedai die, tawar2 sampai dapat kurang..:) Kob Khun Ka..:)
Petang dah kena naik kapal before 6pm sebabnya nak kejar Gala Dinner 1st Session pukul 6.30..nasib kiteorang amek 2nd session pukul 9 malam..:)
selfie..selfie..:)

Wefie..:)


 Settle gala dinner, tukar baju p duduk lepak wifi 2 jam plak..hihi..habis dua jam tunggu Hallowen party, last night on board layankan ajelah..hehe :)
Oppa Gangnam Style katanya..hahah..:)


Tak dan nak tengok sampai habis, lapar makan lagi..huhu..dah habis makan mata pun ngantuk dah, balik bilik tidoooo..:)

Last Day On Board (Penang)
28.10.2014
yehaaa..sampai Penang sudah..:) Oh Malaysiaku..;)

Check In nak balik KL..hye Key Ell..;)

Just the 3 of us, officemate yang lain balik naik bus..:)

yeahhh...KLIA..:)

Finally, habis cerita cruise..2 tahun berturut2 p Thailand, huhu..:)