♥Mr. Nuffnang♥

Wednesday, November 6, 2013

Chiang Mai~Teaser

Assalamualaikum..

Wah, berkurun lamenye nak update pasal Chiang Mai nih..dah masuk tahun baru baru nak buat karangan.. Actually 1hb November 2013, genap setahun kerja dengan Perunding JPC and i am the lucky person yang sangat2 baru dalam ofis boleh ikut company trip..fully sponsored ni, bhahaha..fully sponsored untuk 4 hari 3 malam je, jadilah dari takde apa langsung kan..senior2 cakap bukan senang ofis nak bawak p company trip, untunglah..!! hehe..

Woahh, ini first time rasa naik kapal terobang..excited ada takut pun hado tapi tawakkal indahualallah je & amik pengalaman kata orang..walau company trip je pun, bilernye lagi nak merasa menghabiskan duit company..hihi :-)
Next entry will be update for day 1, ni teaser je pun..hihi