♥Mr. Nuffnang♥

Friday, August 16, 2013

Selamat..Selamat Hari Raya (2013)

Assalamualaikum..

mood raya lagi nih..Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin..:) alhamdulillah, selesai puasa 29 hari & sekarang kita sambut raya plak..tahun ke5 raya tanpa arwah ayah, tarikh yang sama raya tahun ni dengan tarikh arwah ayah meninggal..sedihh..:(

hurm, raya tahun ni tak terasa mcm best pun maybe sebab kengkawan yang single makin pupus..pupus sebab ape?sebab dah kawen lar, sedihh!!nak beraya pun takde member dah, huarghhhh..;( raya sekarang pun  tak macam zaman kecik2 dulu..maybe dulu zaman hulur tangan minta duit raya je kot, bak kate Haniey bambam "wit wit" hihi..tahun ni 1st time bagi duit raya sebabnya tahun ni baru dapat kerja yang betul2 steady..alhamdulillah :)

RAYA PERTAMA 8 AUG 2013..:)


 bujang2, tongah tak bujang laie dah..:)

 Haniey bam mak yonggg..:)

 say peace!!! :)

 separuh dari waris Md Jadi & Baiyah..ni baru 3 induk, kalau tambah lagi 5, memang gamat..:)

 onyang dengan cicit..:)

 bujang bujang..:)

 4 orang budak kecik pun dah gamat, belum 10..huhu

 geletis!!best capture i had, tak pandai sebenarnye amek gambar senyum nampak gigi..awkward, hahaha
 percayalah, dia abang saya adik!!hahaha


Raya Ke2 - Open Haus..:)



           Kena pedajal makan asap, bhahaha..:-D


 bukan candid hokay, memang dia suh amek gambar..haha, ini semua poyo!!



p/s : i love my life...:)