♥Mr. Nuffnang♥

Sunday, July 28, 2013

Lagu Raya Evergreen

Assalamualaikum..

wooo, sedar tak sedar dah 19 hari kita berpuasa..lagi 10 hari lagi nak raya, masa nak beli baju raya lah gamaknya ni kan..:) weee, sekarang mood nak raya je dah..radio pun dah start putarkan lagu raya..tv pun dah ada iklan raya..

masa masa nilah nak dengar & simpan lagu raya dalam phone, siap buat ringtone lagi..*baik mengaku siapa yang selalu buat tiap tiap tahun..? tahun ni tahun ke-25 aku beraya single lagi (perlu ke mention?cehh!!) arghh, pedulik ape ku nak bagitau jugak..kihkih, seronok sebenarnya raya single ni..*okay, ini tipuuuuu!!!makkkk, nak kawinn..:)

okay!!stop nonsense, back to tajuk entry "Lagu Raya Evergreen"..ni yang best ni, duduk rumah sorang sorang ape lagi, pasang speaker kat phone bukak lagu raya kuat kuat..syahduu, rasa sekarang jugak nak balik duduk kampung tapi malangnya ada lagi seminggu nak kerja..phewww..okay, meh nak kongsi lagu raya yang aku selalu dengar..mungkin sama dengan korang mungkin jugak tak..yelah, citarasa setiap orang kan berbeda..hihi

LAGU RAYA EVERGREEN..
  1. Aisyah - Pulanglah
  2. Azlina Aziz - Indahnya Beraya Di Desa
  3. Anuar Zain ft Elina - Suasana Hari Raya
  4. Black Dog Bone - Cahaya Aidilfitri
  5. Dayangku Intan - Senandung Hari Raya Untuk Mu
  6. Dj Dave - Menjelang Hari Raya
  7. Hail Amir & Uji Rashid - Seloka Hari Raya
  8. Khairil Johari Johar - Sepasang Kurung Biru
  9. M. Nasir - Satu Hari Di Hari Raya
  10. P. Ramlee - Dendang Perantau
  11. Rahimah Rahim - Selamat Hari Raya
  12. Saloma - Selamat Hari Raya
  13. Siti Nurhaliza - Anugerah Aidilfitri
  14. Siti Nurhaliza - Nazam Lebaran
  15. Siti Nurhaliza - Air Mata Syawal
  16. Siti Nurhaliza - Meriah Suasana Hari Raya
  17. Siti Nurhaliza - Sesuci Lebaran
  18. Siti Nurhaliza - Bila Hari Raya Menjelma
  19. Siti Nurhaliza - Suara Takbir
  20. Sudirman - Balik Kampung
banyak lagi lagu raya yang lain tapi ni antara yang selalu aku download & upload dalam phone..seriusly, kadang kadang sampai 2 minggu pasang ringtone raya, hikhik..and aku antara ribuan jutaan peminat Dato Siti Nurhaliza & sebab itulah jugak nama dia paling banyak dalam senarai tu..lagu dia memang wajib ada dalam phone aku tiap-tiap tahun..:) 

till then, Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka Guys..:)

No comments: