Wednesday, August 10, 2011

3 Item Dalam Sehari..

August 10, 2011 0 Comments
Assalamualaikum..

tiga item dalam sehari..apekah.?hehe..maknenya beli tiga barang dalam sehari..huishh, boros ke tak tu..?tiga barang tu ialah : .........

first item ~ actually order hari ahad last week, hari isnin baru orang tu pos..kebiasaannya hari selasa dah sampai dah, tunggu hari selasa tak sampai-sampai..rupanya hari ni baru sampai, takpelah lambat ke cepat ke janji dapat..^_*

 2nd item ~ fuhh, finally ku dapat juga beli buku ni..^_* tak boroskan tak boroskan..hehe..pergi Tesco,  pencarian yang asal lain mulanya tapi mak buyung ajak cari buku untuk anak dia..so grab lah peluang yang ada cari buku ni sekali..entry Yang Lepas pun ade tulis pasal buku ni, tapi baru baca sikit..pembacaan terganggu gugat plak..takpe takpe nanti nanti sambung baca..^_*

3rd item ~ haaa, inilah pencarian harta karun yang asal..ngeee..miera beli semata-mata nak pergi berbuka puasa dengan staff kat opis, takkan nak pakai selipar jepun je kot..heee, itu yang serasi dengan kaki..nak pergi jalan pun takde sandal, wedges macam agak susah plak nak jalan sekarang ni..so tadi carik yang flat je..

Nota tangan ~ Alhamdulillah, bulan-bulan puasa ni nafsu shopping pun berkurang..so duit pun selamatttttt..!tunggu one week nak raya nanti baru kite shopping sakan..wehiiii, yabedabeduuuu..^_*

Sunday, August 7, 2011

Kisah Hati - Alyah

August 07, 2011 2 Comments
Assalamualaikum..


Alyah - Kisah Hati

Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu
Menyempurnakan aku


Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Chorus
Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini

Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya

Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Ulang Chorus
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu

Ulang Chorus
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya


Nota tangan ~ tetibe terSuka kat lagu ni..^_*