Sunday, June 19, 2011

Selamat Hari Bapa..

Assalamualaikum...
        hari ni eyh Hari Bapa.?so Selamat Hari Bapa untuk lelaki yang sudah bergelar bapa and yang bakal menjadi bapa..rasa macam jeles sangat-sangat tengok korang wish Father's Day, hangout dengan dia..beruntung sangat sebab korang masih ada bapa..masuk bulan 8 ni dah tiga tahun arwah ayah takde dengan Miera..seriusly memang banyak kenangan, banyak benda yang Miera nak kongsi tapi tak tercapai hajat tu kan..
        seharusnya anda patut bersyukur masih ada bapa and masih boleh sambut Hari Bapa dengan bapa korang..no matter what, no matter where i am, doa je yang boleh kita bagi untuk semua bapa yang dah kembali ke Rahmatullah..dah dah, takmo tulis panjang-panjang..nanti mata masuk habuk..(T_T)


Nota tangan ~ dengar khabar bapa kepada Opie Zami iaitu Zami Ismail ataupun yang lebih orang kenal dengan Pak Uda kembali ke Rahmatullah pagi tadi akibat komplikasi jantung rasanya...ala, yang berlakon dalam Pi Mai Pi Mai Tang Tu, Zombie Kampung Pisang and yang terbaru Hantu Kak Limah Balik Rumah tu lah...hari tu ada juga tengok kat Astro Oasis cerita Tanah Kubur...apa-apa pun Al-Fatihah untuk arwah Miera and korang yang kehilangan bapa juga..Al-Fatihah...

No comments: