♥Mr. Nuffnang♥

Thursday, May 26, 2011

New Age Coming..^_^

Assalamualaikumm..
        Alhamdulillah, hari ni genap 23 tahun..syukur sangat sebab Allah masih beri peluang untuk bernafas atas bumi ni dan seharusnya Miera kena lebih bersyukur dengan apa yang ada setakat 23 tahun ni..even kadang-kadang ada juga terdetik kat hati rasa tak bersyukur tapi Alhamdulillah mak always be there by myside..Alhamdulillah, syukur sangat-sangat..rasa macam tak mampu nak kehilangan lagi dah..
        thanks a billion word to my mother and my late father for give me birth and bringing me up untill this day..adakala sering sangat terlancang kata, terlepas bicara tapi both of them always be my dunia akhirat..lurving them dunia akhirat...hehehe..dah macam, bagi syarahan plak..haha, perah santan betul..=p
        tak kira apa yang datang and apa yang pergi, mak always be with me..hari ni first time Miera mesej kat mak ucap terima kasih for bringing me up..selama ni tak pernah lagi melainkan Hari Raya..T_T


        kengkawan kat Facebook pun ada yang wish juga, really appreciate them..macam-macam wish dari dieorang especially kengkawan terdekat..hahaha, belasah korang kang tau lar..^_^ and harapnya my wish gonna be reality, only God knows everything..rasanya i'm gonna give up..^_^ from the top to bottom..huhu
 ala, belanje Mamak je..hahaha..
see, macam-macam wish..sorang suruh demok, sorang lagi suruh carik bf..hahaha..bff bolehlah..apakah..?ingat macam pilih ikan borong kat pasar malam ke..weheee...
 always hoping that my wishes come true..^_-
tengok Faiz sampai dua kali sent..tertekan sudah..^_^
 K.Sarb be the first person yang wish kat Fb..^_^ Shamira plak tak caya sungguh dah Miera dah solo..haha, pokok dek kau lah nak cayo kato den ko tak...dah berbuih mulut den mengobar an kek kau..huhu ^_^

Nota tangan ~ agak-agak ada tak readers dari Felda Sungai Kelamah erk kat blog ni..nak jumpe die, dah naik give up dah...T_T


No comments: