♥Mr. Nuffnang♥

Thursday, May 5, 2011

Mp3 Doaku Untukmu Sayang..


kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan aku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada ilahi
tuk satukan kami disurga nanti


taukah kamu apa yang ku pinta
disetip doa sepanjang hariku
tuhan tolong aku tolong jaga dia
tuhan aku sayang dia

aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada ilahi
tuk satukan kami disurga nanti

(tuhan tolong aku juga jaga dia, tuhan aku pun sayang dia)

aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada ilahi
tuk satukan kami disurga nanti 

walaupun lagu ni macam lemau-lemau tapi lirik dia sangat memberi makna...

Mantan Band - Hormati Kekasihmu.mp3
lagu ni pun best juga..^_^

       sebaik-baik orang pun tak boleh nak hargai, memang tak pandai nak nilai..susah nak cari orang macam tu, at least boleh jadi imam or bimbing kita..hurm, cari macam Cik Zul pun bagus juga..even dia principal/bos sekalipun, dia tetap jaga solat tapi susah nak dapat..only God knows everything, dah tak kisahlah orang nak fikir apa dah..lantak..

1 comment: