♥Mr. Nuffnang♥

Sunday, May 29, 2011

Melodi ~ Siapakah.?

Assalamualaikumm..
       hujung Minggu ahad confirm duduk depan TV tunggu Melodi, tu pun kalau tak keluar lar..ngeeee..."Artis Jadi Punca Putus Tunang.." siapakah agak-agaknya ye..?ciri-ciri yang dinyatakan artis lelaki yang boleh dikatakan ustaz walaupun bukan ustaz, dah bertunang..nak tau kena tunggu lar Skuad Zuan Melodi pergi terjah artis lelaki tu untuk kenyataan balas..^_^

Nota tangan ~ tak baik jadi orang ketiga and punca orang lain putus tunang tapi we can't point our finger to one side je kan..kena tunggu kenyataan balas then baru judge siapa betul siapa salah..tapi all things happen ada hikmah kan..^_^

4 comments:

LINDAHERY said...

macam A----- m----m aje kan...??? huhuuu

♥ LuRveLyAmiera ♥ said...

takmo lar dia..minta2x bukan..^_^

LINDAHERY said...

sbb sblm ni pun ada je kes psl dia..dia pinjam duit kat sorang pompuan tp tak mo bayar...huhu...pompuan tu pun bg klu yg sama... :)

♥ LuRveLyAmiera ♥ said...

citer lame kot..tak kan dia mcm tu lg kot..^_^