Saturday, May 28, 2011

Bosan bosan Layan Cikgu Shida..^_^

Assalamualaikum..
       siapa yang dengar Hotfm, mesti pernah tau pasal Wak AG vs Cikgu Shida..^_^ heboh hari tu yang masa demam Wak AG tu..Wak AG nak beat CS, memang tak lar kan..CS dah banyak vid yang dia buat berbanding Wak AG yang baru nak terjun ke dalam bidang ni..cewaahhh..huhu..meh meh layan Cikgu Shida jom..

first time tengok vid ni dulu Miera cakap.."bukan ni kot..cer tengok tangan dia, muka dia lain je.." dah tengok kat Hot.fm, memang sah-sah Cikgu Shida..memang sempoi gilalah Cikgu ni..tak caya?meh nak kongsi lagi..^_^
ni vid yang Wak AG beat dengan Cikgu Shida...
Wak AG tak berapa sangat..^_^
ni masa Cikgu Shida datang konti Hot.fm..Miera pun dapat tengok sekejap je kat 8TV, tergesa-gesa nak pergi kerja dah..so dengar dalam radio jelah, then tengok dieorang post kat Facebook..^_^


No comments: