♥Mr. Nuffnang♥

Saturday, April 9, 2011

Kontroversi Memakan Diri..

Seminggu ni, cerita ABPBH tak habis-habis lagi..dari yang menang berturut-turut, 1st time menang, 1st time top 5 dan ada juga kekalahan yang dikaitkan dengan kontroversi yang boleh menjatuhkan artis..of cos lar entry Miera tertumpu pada abg den..hehehe..


kenapa Miera buat entry ni pun tak tahu lar, macam blur juga..hehe, tapi this is my blog so for those yang anti Nabil, korang boleh bla..tak payah nak baca tak payah nak tinggal komen atau jejak korang erk..anything i wrote here just my opinion..wahh, tetibe emo plak..nak kata Miera ikut perjalanan Nabil sejak dia menang RL tak jugalah, rasanya sejak tahun lepas kot baru ikut cerita dia..


tak banyak yang Miera tau pasal Nabil ni melainkan Raja Lawak 2 dan Artis Paling Popular BH, ada juga kontroversi sebelum Nabil amik award tu, mengelak dari soalan kisah putus cinta dia dengan Irma Hasmie, penyebaran gambar dia tu dan kes penyalahgunaan dadah..Miera tak amik port sangat kisah dia ni just baca sekilas je tapi Miera still support dia atas dasar lawak dia bukan kes kontroversi dia..maybe impak dari penyebaran gambar tu menyebabkan orang ramai lari dari jadi peminat dia..tak dinafikan juga 1st time tengok gambar tu kat oh!artis percaya juga tapi Nabil nafikan..ahh, tak kisahlah..bukan hak kita nak judge dia, bukan hak kita nak hukum orang lain..macamlah kita ni perfect sangat, even yang bercakap macam-macam tu pun belum tentu tak pernah buat salah..maybe orang tak nampak salah kita sebab kita bukan public figure macam Nabil tu kan..sepatutnya bagi full support kat dia bukan menjatuhkan lagi..ahh, lantak lar yang penting Miera support Nabil sebab dia Raja Lawak 2 and dia peserta Maharaja Lawak yang mana Miera sokong dia atas dasar lawak dia and dia orang Negeri Sembilan..yang lain tak penting pun..hahaha..


p/s ~ baru je tengok gambar tu..macam tak caya baru tengok, padahal kisah tu dah lama..yelah, orang tak reti buka internet..hahaha, tipu je..(^_^)v peace..!



No comments: