Sunday, April 17, 2011

# Review Buku dan Novel

Kasihmu Semerbak Firdausi..

Sinopsis
AYAH DAN IBU... pada mereka ada syurga buat kita. Jasa mereka tidak terhitung, bakti mereka tidak ternilai. Betapa makbulnya doa ayah ibu hingga kita mampu hidup bahagia. Namun, andai terguris hati kecil mereka, bisa membuka pintu kegagalan dan dosa. 


Di sebalik kesibukan kita mengejar duniawi, usah sesekali lupa pada insan yang paling berjasa dalam sejarah hidup kita. Setitis air mata kesedihan ayah ibu yang tumpah kerana kita, beberapa langkah sudah terjarak kita daripada reda dan syurga-NYA. KASIHMU SEMERBAK FIRDAUSI mengajak kita menghayati betapa sucinya kasih ayah dan ibu. Hargailah mereka ketika denyut nafas masih dipinjam-NYA dan teruslah berbakti meskipun jasad mereka sudah reput dimamah bumi. Izinkan kenangan indah bersama insan rabbani ini terus hidup dalam jiwa kita. Ayah dan ibu ingin kulafaz jutaan terima kasih di atas kasih terindah, kasih yang melindungijomm, reramai beli buku nie..banyak sangat motivasi dalam buku nie..

6 comments:

♥LyNnDa♥ said...

kau da beli ke???huhu mcm besh jek kn kn

♥LyNnDa♥ said...

kau da beli ke???huhu mcm besh jek kn kn

♥LyNnDa♥ said...

kau da beli ke???huhu mcm besh jek kn kn

♥ LuRveLyAmiera ♥ said...

dah beli dah..dah nak abish baca pun..hehehe..best sangat, byk pngajaran..mcm2x cntoh dia bagi..

Liyana Aziz said...

setiap org didatangkan dengan cubaan atau ujian yang berlainan.. selalu ingat, apa yang berlaku tu mesti ada hikmahnya..
macam teringin nak beli buku tu la... =)

♥ LuRveLyAmiera ♥ said...

liyana..beli jangan tak beli..^_^