Tuesday, April 19, 2011

assalamualaikumm...
nak jenguk peserta GA hari tu macam tak sempat je, asyik-asyik nak buat itu nak buat ini..dah tak sempat nak BW kat blog dieorang..sorry kay...kejap lagi mak cik balik plak..sejak pergi kerja naik bus ni, terasa sangat penat..kat ofis pun rasa nak tidur je..tengok AutoCAD tu dah nampak macam tilam dengan bantal saja..hehe..k lah, nak out dah..nak makan pastu terus tidur..ecok nak bangun pagi lagi..hadoiiii...

p/s : sabar itu separuh dari iman..Miera pun tak dapat lagi payment dari En.TTM..oopsss, En. X TTM...yelah, sejak dah break ni susah nak tunggu dia bank in duit...(T_T) sorry, bertangguh-tangguh hadiah GA...

No comments: