♥Mr. Nuffnang♥

Tuesday, March 22, 2011

SUSAHNYA..!!

Assalamualaikum...aiyy all, korang tau tak mana2x link yang boleh download lagu ost Ustaz Amirul..Miera puas carik dah tak jumpe2x..kalau korang ada bagitau erkk..minat sangat lagu yang eira nyanyi tue..(^_*)

Takziah untuk keluarga Maslinda…

  
            Assalamualaikumm..pagi2x dalam pukul 7.30am, masa tue Miera ngah OTW nak pergi kerja dah..singgah jup kat Kemayan Square beli kuih untuk breakfirst nanti..masa ngah beli kuih tue Miera dapat mesej tapi tak terus bukak..yelah, Miera fikir tak lain tak bukan nak mesej Miera nie asyik2x Selkom Offer tak pun 1Malaysia SMS..dah masuk kereta baru tengok dari KKJNS Mas New untuk no baru Mas..bukak2x mesej tue, Mas bagitau abah die dah meninggal..Innalillah..tak sangke sebab Mas tak pernah cerita abah die sakit ape2x..Miera tanye meninggal kenapa, katanye accident..Al-Fatihah untuk arwah..Miera pernah jumpe arwah masa tidur kat rumah Mas, kenduri masa tue..takut jugaklah tengok muka arwah macam garang tapi sebenarnye tak garang pun baik jugak..
            Miera tau apa yang Mas rasa, Miera pun dah rasa kehilangan orang yang Miera sayang..memang tak kuat nak hadapi saat2x macam situasi nie..yelah, kehilangan yang tiba2x..apa-apa pun Miera harap Mas tabah and kuat dengan dugaan nie..at least jangan tunjuk depan mak, bukan bermaksud kita tak sayang tapi nak bagi kekuatan kat mak kita yang dia kena teruskan hidup and masih ada anak-anak..semoga Mas kuat dengan dugaan nie, ak faham perasaan kau..ak tau kau kuat..