♥Mr. Nuffnang♥

Tuesday, January 18, 2011

Vanida Imran & Rashidi Ishak ke Mahkamah Syariah…???

 Laporan harian metro 18 jan 2011…1st impression ku “ ala, vanida imran ngan rashidi g mahkamah syariah..??mcm tak caye jew…” ateh “ lar, mcm2x..da famous mule lar g mahkamah lar pe lar..” see, korg minat vanida imran ngan rashidi ishak tak…ku minat sgt ngan vee 2…tgk dieorg berlakon same mmg sweet then kluar plak berita mcm nie mmg tak lar nak percaye kan...mase Hot fm Jam yg Liya kendalikan, die pun bercakap hal yg same…yg best nyew Liya call Rashidi Ishak sendiri tuk kesahihan berita dlm paper 2…mmg tak betul lar kan if Rashidi sendiri menafikan, yg dieorg g Mahmakah 2 semata2x nak temankan kwn @ one of they family 2 ku tak berape nak ingat lar…tp yg PENTING nyew bkn dieorg yg bermasalah okay tp menemankan org laen…haiyo, nie boleh jd fitnah nie kalau tak betul..nak2x lg kalau org2x kat Malaysia nie tak bce berita 2 smpai habis…bace tajuk berita pun da boleh jd fitnahkan, laen kali selidik dulu dalam2x baru kluarkan sesuatu berita…


p/s : sorry kalau terkasar bahase..terEmo plak taip entry nie, nak2x terbace tajuk dlm paper pg2x td…^_^

No comments: