Tuesday, January 18, 2011

Vanida Imran & Rashidi Ishak ke Mahkamah Syariah…???

January 18, 2011 0 Comments
 Laporan harian metro 18 jan 2011…1st impression ku “ ala, vanida imran ngan rashidi g mahkamah syariah..??mcm tak caye jew…” ateh “ lar, mcm2x..da famous mule lar g mahkamah lar pe lar..” see, korg minat vanida imran ngan rashidi ishak tak…ku minat sgt ngan vee 2…tgk dieorg berlakon same mmg sweet then kluar plak berita mcm nie mmg tak lar nak percaye kan...mase Hot fm Jam yg Liya kendalikan, die pun bercakap hal yg same…yg best nyew Liya call Rashidi Ishak sendiri tuk kesahihan berita dlm paper 2…mmg tak betul lar kan if Rashidi sendiri menafikan, yg dieorg g Mahmakah 2 semata2x nak temankan kwn @ one of they family 2 ku tak berape nak ingat lar…tp yg PENTING nyew bkn dieorg yg bermasalah okay tp menemankan org laen…haiyo, nie boleh jd fitnah nie kalau tak betul..nak2x lg kalau org2x kat Malaysia nie tak bce berita 2 smpai habis…bace tajuk berita pun da boleh jd fitnahkan, laen kali selidik dulu dalam2x baru kluarkan sesuatu berita…


p/s : sorry kalau terkasar bahase..terEmo plak taip entry nie, nak2x terbace tajuk dlm paper pg2x td…^_^

Monday, January 10, 2011

Ana Raffali menang..seronok nyew..^_^

January 10, 2011 1 Comments
Assalamualaikum.....wacehh wacehh, ta jwb dose tau..^_^ hehe,org da rmai update psal AJL 25 ku baru na update..ngeee..ta ksah lar yg penting Ana Raffali menang tp yg ta syok nyew ramai yg pertikaikan kemenangan Ana mlm td..best ape lagu die ta heavy sgt, dlu pun ku ade wat lagu T.I.A as my background muzik...wth na wat page mcm 2..hish, korg nie da ta de kje laen erk..??bergaji ke wat page mcm 2, kalau wat page mcm 2 dpt 35ribu ku terkejut jgak...huhu...kay berbalik pada persembahan Ana Raffali...dgn ade nyew Zahiril Adzim as her partner mmg seronok sgt...yelah, dlm video klip pun Zahiril Adzim jgak...sweet jew both of them and hope so Ana ta berhenti tulis lagu lpas nie...

see..comelkan both of them..

Jom layan vid Ana plak...


Jangan disusun kata-kata penamat
Jangan disebut baris ayat keramat
Biar lenyap diserap sunyi
Biar senyap yang tak menyepi

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa

Mari patahkan papan markah lama
Mari padamkan buku tiga lima
Biar luka sembuh sendiri
Biar lupa dimakan hari

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa
Kau dampingi aku
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Bila marah merasuk minda
Kecewa menyelubungi jiwa
Aku lupa

Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa
Ku teringatkanmu
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Tolong ingatkan aku kisah kita
Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa

Tolong ingatkan aku
Kisah kita




Note : nak layan kne pause background musik dlu..^_^ klik jew ikan paus pause..heee..terime kasih daun keladi nnt dtg lar lagi...hehe